Roberto Cavalli på H&M


Snart är det dags för Cavalli-kollektionen på H&M. Jag skrev om hans gästspel i slutet av juni, då med ett kritiskt öga. Jag kan inte påstå att tiden fått mig att ändra åsikt. När jag läser H&M:s beskrivning av kollektionen blir jag bara än mer tveksam.

Cavallis stil passar säkert utmärkt för H&M, men inte nu... Inte i novemver. Jag kan helt enkelt inte tro att ett kallt höstsverige är redo för leopardmönster, snörningar, fransar, öljetter, zebrarandigt, nitar och paljetter.

Vad resten av Sverige tycker återstår att se, men jag kommer inte att hänga på låset.

Dagens outfit, måndag


Premiär för ett av helgens inköp. Svårt att bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Ena stunden är jag övertygad, nästa tvekar jag. Syns inte på bilden, men det är en hängselklänning. Tycker det är snyggt på ett sätt, men känner mig samtidigt som fem igen. Har nog inte haft hängselklänning sen dess.

Vissa saker är förbjudna för vuxna. Som att ha två tofsar i håret á la babydoll. Är hängselklänning en av de förbjudna sakerna?

image180
Jorå, lite suddig i dag... men det är ju måndag!
Svart hängselklänning från Vero Moda, inköpt i helgen, 499:-
Vit skjorta från H&M, supergammal
Svart kavaj från H&M, 2005
Svarta leggins från Gina Tricot, 99:-
Svarta mormors-skor från Din Sko, inköpta på rea i augusti

Av alla skor jag har är nog dessa de mest obekväma. Klacken är inte särskilt hög, men hela foten blir liksom ihoptryckt. Men vad gör väl det? Jag tycker de är lite coola och foten ser minimal ut.

Dagens outfit, torsdag


image179
Svart polo från Åhléns, inköpt på rea 2007
Brandgult skärp, H&M, inköpt 2007
Melerad kjol med hög midja, inköpt på H&M i tisdags
Platåpjuck inköpta på Primark i Swindon för 8 pund, sommaren 2007

Blev bild utan ansiktet i dag, såg himla sliten ut tycker jag. Hade en tuff dag på jobbet i går, men i dag har jag mest städat undan och organsierat upp på skrivbordet, i mailen och i huvudet. Skönt!

Dagens outfit, torsdag


Long time no blog, skulle man kanske kunna säga. Ja, jag har legat lite lågt med bloggandet ett tag men nu tyckte jag att det var dags för en uppdatering. Mest beror det på att jag vill visa mina sprillans nya pjuck som jag bara älskar.

image178
Svarta knähöga stövlar, 1 to 3, inköpta på Sko-Uno i tisdags. Vilka underbara favoriter! 
Svarta, tajta brallor från Toxic i Norrköping, inköpta typ 2005
Svart blus från MQ, 2007
Vit kofta, Zara, 2007

Skoköpet kändes som en riktig framgång. Som jag har letat efter ett par stövlar som inte glappar i vaden! Har säkert prövat åtminstone 30-40 par. De här sitter som gjutet och är inte så pjåkiga att gå i, trots klacken som tar mig upp ytterligare ett antal centimeter över havet.

RSS 2.0